Домкрат гідравлічний, телескопічний, 2т., висота 148-278мм., картона упаковка (10 шт/ящ) Winso 170200

670 грн.
 термін 2 дн.
Виробник
Winso (Україна) Виробництво Україна
Каталоговий номер
170200
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Харків, Дніпро, Київ
    детальніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, детальніше →
  • Гарантія
    обмін / повернення товару протягом 14 днів, детальніше →

Застосування

Товарна група:
- Автотовари і автохімія Домкрати

Про виробника Winso

Країна : Україна

Winso Industries Ukraine заснована україно-польською ініціативою й відома на території Європи та України завдяки своїй надійності та якості продукції. Наша основна мета – задовольнити потреби найвибагливішого сучасного автовласника. Під власним брендом ми випускаємо ароматизатори для повітря, професійну хімію та косметику, різноманітні автомобільні аксесуари, які покликані зробити комфортною та приємною будь-яку поїздку.

Наша продукція дебютувала на автомобільному ринку у 2018 році й майже одразу завоювала міцні позиції в рядах лідерів. Виробничі потужності нашої компанії зосереджені в Польщі, проте продукція відома не лише на ринку Європи, а й в Україні. Привертає увагу не лише відмінна якість продукції й різноманітний асортимент, а й сучасний, стильний дизайн, приємні та помірні ціни.

Наше кредо: «Winso – створений, щоб вражати!». І це дійсно так. Про це говорить зорієнтованість нашої продукції на європейський ринок, а це неможливо без дотримання Європейських стандартів якості. Ми випускаємо сертифіковані товари з дотриманням всіх норм якості й безпеки.

Winso не стоїть на місці. Динамічний розвиток відбувається завдяки постійним дослідженням сучасного ринку. Новітні технології, якість матеріалів та дотримання вимог споживача сприяють постійному удосконаленню продукції та самої компанії.

Ми завжди тримає руку на пульсі нових тенденцій, ми відкриті до співпраці та з задоволенням втілюємо нові ідеї. Саме тому ми створені, щоб вражати!

Сайт: https://winso.eu/

Разом купують "170200 Winso":

0 відгуків
120  грн  сьогодні
Артикул:
1461015303
Bosch
Виробництво Німеччина Німеччина
Купити Код: 867457-130
Додатковий артикул / додаткова інформація 2: Без обідка корпусу
ВИСОКА ЯКІСТЬ
0 відгуків
790  грн  сьогодні
Артикул:
BJ404
CARLIFE
Купити Код: 11275940-148