Лампа світлодіодна T5 W2x46D 1LED wedge (1шт) SHAFER SL4007

30 грн.
 завтра
Виробник
SHAFER
Каталоговий номер
SL4007
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Харків, Дніпро, Київ
    детальніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, детальніше →
  • Гарантія
    обмін / повернення товару протягом 14 днів, детальніше →

Застосування

Товарна група:
- Кузов та оптика Лампа стопов

Про виробника SHAFER

Компанія SHAFER c моменту заснування займалася розробкою і вдосконаленням системи фільтрації для промисловості, вентиляції та кондиціонування офісних будівель, а також розробкою технологій стерильних кімнат і чистих приміщень. Випуск власної продукції здійснюється на провідних виробничих майданчиках Європи і Азії.

               У зв'язку з бумом машинобудівної галузі та розвитком логістичних послуг, в компанії вирішили застосувати наявні компетенції до розробки і виробництва фільтруючих елементів для автомобілів. В першу чергу увага була зосереджена на продукції для післягарантійного обслуговування комерційних автомобілів. Цей ринок досить ємний, зважаючи на великі пробіги вантажних автомобілів і машин локальної дистрибуції. І при цьому він більш професійний.

               За час свого розвитку компанією розроблено більше 300 моделей фільтруючих елементів для автомобілів і спецтехніки. Спочатку основними ринками збуту були Австрія, Німеччина, Угорщина та Польща.

Поступово просуваючись в частині розвитку асортименту від своїх початкових компетенцій, компанія SHAFER спочатку запропонувала ринку затребувані фільтри салону. Якісної і в той же час доступною альтернативи брендам від ОЕ-постачальників в той час в країнах Центральної Європи було небагато. Потім настала черга інших типів фільтрів. А пізніше, у міру збільшення клієнтури в бізнесі запчастин і автосервісу, компанія зайнялася і іншими компонентами, зокрема - деталями підвіски і гальмівної системи від провідних світових виробників.

Сайт: https://shafer.ua/uk/

Аналоги "SL4007 SHAFER":

0 відгуків
15  грн  сьогодні
Артикул:
12516 CP
PHILIPS
Купити Код: 787353-15
Тип ламп: Цокольна лампа розжарювання
Напруга [В]: 12
Номінальна потужність [Вт]: 1.2
Виконання патрона: W2x4.6d
Тип контейнера: Коробка
0 відгуків
50  грн  сьогодні
Артикул:
SL4030
SHAFER
Купити Код: 11521035-141