Задній ліхтар - MAGNETI MARELLI 714021670803

Виробник
MAGNETI MARELLI (Італія) Виробництво Італія
Каталоговий номер
714021670803
Сторона встановлення
справа
Ліво-/правосторонній рух
для правостороннього руху
Кількість дверей
5
Тип ламп
R5W
PY21W
W16W
P21W
Додатковий артикул / Додаткова інформація
з тримачем лампи
Функція освітлювального приладу
з освітленням номерного знаку
зі світлом фари заднього ходу
із сигналом гальмування
із заднім габаритним вогнем
Без заднього протитуманного вогню
Якість
O.E. (Original)
Парні номери артикулів
714021670701
EAN
8001063572550

Застосування

MAGNETI MARELLI підходить :
- Mitsubishi: Colt
Товарна група:
- Кузов та оптика Фонарь задній

Про виробника MAGNETI MARELLI

Країна : Італія Логотип MAGNETI MARELLI

Компанія Magneti Marelli була заснована в 1919 р. в Італії та спеціалізується на проектуванні та виробництві деталей для автотранспорту. На даний момент до складу концерну, який є частиною групи FIAT, входять такі підприємства як: Automotive Lighting, Magneti Marelli Suspension Systems, Magneti Marelli Exhaust Systems, Magneti Marelli Cofap та ін.

На світовому ринку компанія займає позицію дистриб'ютора запчастин в сегменті Independent After Market (незалежний ринок запчастин) автопромислової галузі (легкові автомобілі, фургони, вантажні автомобілі).

У 1999 році Magneti Marelli спільно з компанією Robert Bosch GmbH на умовах 50/50 створили спільне підприємство з виробництва деталей освітлення Automotive Lighting, до якого увійшли вже наявні на той момент торгові марки Carello, Yorka, Axo-Scintex, Siem і Bosch. Деталі, що раніше випускалися під торговою маркою Bosch, тепер випускаються як Automotive Lighting. На сьогодні Magneti Marelli займає одне з провідних місць на світовому ринку виробництва оптики, згрупувавши виробництво у двох своїх підрозділах: Automotive Lighting (Carello, Yorka, Axo-Scintex, Siem) і SEIMA.

На даний момент в італійської компанії 89 виробничих цехів, 30 випробувальних стендів і 12 сучасних науково-дослідних центрів в 19 країнах світу.

Каталог автозапчастин Magneti Marelli містить понад 30 тисяч артикулів. У ньому є акумулятори, кузовні деталі, фільтри, освітлювальні пристрої, деталі двигунів, дзеркала, датчики практично всіх існують різновидів, паливні насоси, моторчики очищувачів і підіймачів скла, окремі елементи гальма, підвіски та охолодження двигуна.

Magneti Marelli тісно співпрацює зі світовими автовиробниками в Європі, Азії, Північній і Південній Америці. Компанія є постачальником оригінальних запчастин на конвеєр відомих виробників автомобілів: Mercedes Benz, BMW, Audi, VW, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ferrari, Maserati, Citroen, Renault, Peugeot, Volvo, GM і ін.

Magneti Marelli Aftermarket є одним з лідерів незалежного ринку запчастин IAM, постачальником обладнання та інструментів для СТО, засновником міжнародної мережі майстерень Magneti Marelli Checkstar Service Network. Компанія представлена на всіх континентах, головний офіс знаходиться в Італії, а підрозділи — в Іспанії, Франції, Німеччини, Польщі, Аргентині, Бразилії, а також в США.

Сайт: http://www.magnetimarelli.com

Комплектуючі "714021670803 MAGNETI MARELLI":

40 грн.
 сьогодні
20 грн.
 сьогодні
20 грн.
 сьогодні

Оригінальні номери

OEM:
S8330A480
8330A702
8330A696
8330A480