Акумулятор для мототехніки BIKE 12V 4AH 70A 134x89x164mm - EXIDE AGM125

1 310 грн.
 завтра
Виробник
EXIDE (США)
Каталоговий номер
AGM125
Напруга [В]
12
Місткість батареї [Аг]
4
Висота [мм]
105
Ширина (мм)
70
Довжина [мм]
113
Ток холодного пуска EN [A]
70
Розташування полюсних виводів
Виконання днищової планки
B0
Акумуляторна батарея
Акумуляторна батарея AGM
EAN
3661024033961
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Харків, Дніпро, Київ
    детальніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, детальніше →
  • Гарантія
    обмін / повернення товару протягом 14 днів, детальніше →

Застосування

EXIDE підходить :
- Honda: CBR, CRF, MTX, NS, NSR, PCX, XR
- Kawasaki: KLX, Ninja
- Suzuki: Address, DR
- Yamaha: BWS, DT, MT, Neos, TDR, TZR, Tricity, WR, X-Max, XT, XVS, YZF-R
Товарна група:
- Електрика та освітлення Акумулятор

Про виробника EXIDE

Країна : США

Exide Technologies є одним з найбільших виробників свинцево-кислотних акумуляторів. Частка Exide Technologies від загального світового виробництва складає більше 30%. В структуру концерну Exide Technologies входить 30 заводів по виготовленню стартерних та промислових акумуляторів та по переробці сировини. Працює на ринку з 1888 року. Повна гамма продукції та послуг для використання на ринках Transportation и Industrial виготовляється на 89 промислових підприємствах в чотирьох регіональних підрозділах (Transportation Americas, Transportation Europe and Rest of World, Industrial Power Americas, Industrial Power Europe and Rest of Word).

Exide Technologies є другим по об'єму постачальником автомобільних акумуляторів в Європі, включаючи AGM - акумулятори для найсучасніших мікрогібридних автомобілів, які обладнані системою Stop/Start.

На сьогоднішній день EXIDE володіє в Європі 5 ключовими марками по виготовленню акумуляторних батарей: Exide, Tudor, Deta, Centra и Fulmen. EXIDE співпрацює в створенні акумуляторів з такими відомими компаніями, як Marshall, Sonnenschein, Tudor, Fulmen та іншими.

Компанія є визнаним лідером прогресивних розробок в сфері зберігання енергії, яка використовується автомобілями та промисловим виробництвом. Підприємства мають сертифікати міжнародного зразку ISO/TS, що дозволяє створювати продукцію високої якості, яка відповідає сучасним стандартам.

Продукція EXIDE є уособленням якості, надійності та переваги у всіх сферах застосування.

Автомобільні акумуляторні батареї, виготовлені Exide Technologies, постачаються на конвеєри таких виробників, як BMW Group, Fiat Group, Ford Group, Honda, Lotus, Opel, PSA Peugeot & Citroen, Renault-Nissan, Saab, Suzuki, Toyota, Volkswagen Group, Volvo, Scania, Renault Trucks, Iveco, Buhler, CNH, Claas, Same Deutz, Komatsu, JCB, Manitou, Terex.

За даними Exide Technologies, дві з десяти проданих моделей автомобілів в США та п'ять з десяти в Європі комплектуються на конвеєрах її продукцією. Також компанія виготовляє батареї для інших замовників, які продають їх під власними брендами, такими як NorthStar, ProComp, American, Robert Bosch (для США та Канади).

Сайт: http://www.exide.com/